Meci de top pentru Hațegan în Liga Campionilor

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariunov. 05, 2018

Arbitrul din Arad se va afla la “centru” la unul dintre cele mai tari meciuri din Champions League, duelul dintre Juventus și Manchester United, din grupa H.

Partida va avea loc miercuri, 7 noiembrie, la Torino. Ora de disputare a partidei este 22:00.

Este cel de-al treilea meci din faza grupelor pe care Hațegan îl arbitrează în acest sezon, după ȚSKA Moscova – Real Madrid 0-1 și Barcelona – Inter 2-0.

Hațegan va fi ajutat de “asistenții” Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

În aceeați grupă H, la partida dintre Valencia și Young Boys Berna a fost delegată tot o brigadă de arbitri din România, condusă la “centru” de Istvan Kovacs.

Pentru arbitrul din Carei, meciul de la Valencia este primul din grupele Champions League.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!