Kovacs Szabolcs va juca în Liga a 2-a din Ungaria

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 16, 2015

kovacs1

 

Proaspăt promovat în lotul divizionar C, arbitrul careian Kovacs Szabolcs a primit o ofertă intersantă de a evolua la o echipă de liga a 2-a din Ungaria.

Remarcat la un turneu amical de fotbal în sală de la Csenger, fratele ecusonului FIFA, Kovacs Istvan a primit oferta de a juca pentru formația locală de futsal ce evoluează în eșalonul secund din Ungaria.

Echipa Csenger Futsal s-a înființat anul trecut și a ocupat în primul an locul șapte în liga a 2-a de fotbal în sală din Ungaria. Echipa joacă mereu cu sala plină iar suporterii crează o atmosferă deosebită la fiecare meci de pe teren propriu. De altfel și naționala de futsal a Ungariei vine des la Csenger pentru meciuri. La finalul lui 2014 am avut o atmosferă incendiară la Csenger la amicalul Ungaria-România.

Kovacs Szabolcs a acceptat oferta celor de la Csenger și în funcție de delegările pe care le va avea în ligile din România va participa și la  acțiunile echipei de futsal din Csenger.

Sursa:satumaresport.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!