Kovacs și Petrescu vor arbitra în Europa League

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariudec. 10, 2018

Astfel, Istvan Kovacs se va afla la “centru” la partida dintre Genk și Sarpsborg, din grupa I, meci ce se va disputa joi, 13 decembrie, în Belgia.

Arbitrul din Carei va fi ajutat de “asistenții” Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, adiționalii Marius Avram și Horațiu Feșnic, în timp ce al patrulea oficial desemnat este Alexandru Cerei.

De asemenea, în aceeași competiție, Radu Petrescu va arbitra duelul dintre Olympique Marseille și Apollon Limassol, din grupa H. Din brigada lui Petrescu mai fac parte tușierii Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, adiționalii Sebastian Colțescu și Marcel Bârsan și al patrulea oficial, Vladimir Urzică.

În plus, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, a fost delegat în calitate de observator la partida dintre Inter Milano și Tottenham, din Liga Campionilor, care se va disputa marți, 11 decembrie, în Italia.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!