Istvan Kovacs desemant cel mai bun arbitru in sezonul 2018/19

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 28, 2019

Recent, Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România a desemnat, pe baza voturilor, cei mai buni sportivi din sezonul 2018/19. Istvan Kovacs a fost desemant cel mai bun arbitru din Romania in sezonul recent incheiat. Kovacs a mai fost desemnat de Asociaţia Presei Sportive drept cel mai bun arbitru român în 2013.

Sezonul 2018/19 a fost cel mai bun sezon pentru Istvan Kovacs debutand in grupele Champions League la jocul Valencia Young Boys Berna -“Debutul în Champions League a fost ceva fantastic!“. A urmat participarea la Campionatului European under 21, unde a condus 2 partide in faza grupelor si la o partida a fost delegat al 4-lea oficial. Sezonul 2019/20, i-a adus lui Kovacs participarea la Campionatul Mondial U17.

La gala AFAN, centralul din Carei a pus accentul pe introducerea VAR in Romania: “Tehnologia și fotbalul progresează foarte mult. Jucătorii sunt foarte rapizi. Totul se întâmplă într-o fracțiune de secundă. Ochiul uman nu poate percepe, dacă nu este aproape. Spectatorii se află în tribune și peste 30 de secunde au reluarea. Singurii care nu își pot corecta greșeala suntem noi, arbitrii. Sperăm să se introducă și la noi sistemul VAR. Și noi suntem oameni, suntem mai mereu criticați.
Noi suferim două, trei zile. Suntem opriți de la delegări o lună. Noi nu suntem atât de importanți. Dacă vom avea VAR, nu se va mai vorbi despre noi după meciuri.”, potrivit digisport.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!