Istvan Kovacs, delegat la Franța – Anglia, meci din grupa României / EURO U21

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 18, 2019
© FOTO Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Marți, 18 iunie, sunt programate cele două partide ale grupei C din cadrul Campionatului European de Tineret, care se desfășoară în această perioadă în Italia și San Marino.

Reprezentativa U21 a României debutează astăzi, de la ora 19:30, împotriva Croației, în primul meci al grupei CVezi aici informații despre meci și cine va arbitra partida de debut a tricolorilor! 

Cea de-a doua partidă a zilei, dintre selecționatele U21 ale Franței și Angliei, va fi arbitrată de o brigadă din Serbia, formată din ”centralul” Srdjan Jovanović și asistenții Uroš Stojković și Milan Mihajlović. Al patrulea oficial al partidei va fi arbitrul român Istvan Kovacs!

Kovacs a arbitrat partida de deschidere de la EURO 2019, dintre Polonia U21 și Belgia U21, câștigată de polonezi cu 3-2.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!