INEDIT: Trei jucatori de la o echipa din Liga 3 au oficiat ca arbitri

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 11, 2014

Fotbalisti-Arbitri-Zalau_300x181Trei jucători de la formaţia FC Zalău, care evolueaza in Liga a 3-a, au lăsat pentru o zi meseria de fotbalist pentru cea de arbitru, anunta site-ul sportulsalajean.ro. Conform aceluiasi site, CJA Sălaj a apelat la aceasta solutie din cauza numarului redus de arbitri. 

Dar iata ce scrie in continuare pe sportulsalajean.ro:

Drept urmare, în etapa de duminică, la Liga a V-a au oficiat şi trei fotbalişti! Dacă Alberto Vălimăreanu şi Alexandru Flueraş au fost asistenţii “centralului” Robert Goie la meciul de la Năpradea, Gabriel Ţiriac a oficiat tot ca arbitru asistent la jocul de la Zăuan, condus de “centralul” Ştefan Gabriel Bîrjac.

Să spunem că doi dintre cei trei au evoluat cu succes şi în victoria uriaşă a Zalăului  de vineri, când Gloria Bistriţa a plecat fără niciun punct la Stadionul “Municipal”, iar  tânărul Gabriel Ţiriac a fost unul dintre cei mai bun jucător de pe teren!

Altfel spus, această activitatea ar putea fi utilă pentru ambele părţi. Pe de o parte, Comisia Judeţeană a Arbitrilor Sălaj are mare nevoie de practicanţi, în timp ce jucătorii de la FC Zalău şi-au putea rotunji câştigurile, având în vedere că vremurile sunt aşa cum sunt, iar salariile sunt destul de mici.

În aceste condiţii, numărul jucătorilor-arbitri de la FC Zalău – dar şi de la alte formaţii din campionatele din Sălaj – ar putea creşte în perioada următoare! Această “meserie” a fost luată în calcul şi de alţi fotbalişti de-a lungul anilor, în Sălaj (de exemplu Adrian Noţigan de la FC Armătura), dar şi din ţară, un exemplu fiind băimăreanul Cristian Balaj, cel care este unul dintre cei mai buni “cavaleri ai fluierului” din România, după ce acesta a fost înainte golgeterul de la FCM Baia Mare! 

Sursa: sportulsalajean.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!