Impresionat de calitățile unui tânăr fotbalist, arbitrul i-a donat baremul de arbitraj

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 12, 2019

La finalul partidei dintre Alma Sibiu și Interstar Sibiu, partidă disputată în cadrul campionatului de fotbal sibian under 11, arbitrul din Sibiu, Cristian Vieru a decis să își doneze baremul unui tânăr fotbalist.

Conform orademedias.ro, arbitrul Cristian Vieru i-a oferit suma de bani primită, ce reprezintă baremul de arbitraj, unuia dintre jucătorii care a evoluat pe teren. Cristian a fost impresionat de dăruirea și jocul prestat de acest tânăr.

”Nu contează dacă suma a fost mare sau mică, gestul în sine m-a marcat și de aceea doresc să fac public acest lucru, întrucât gesturile acestor persoase trebuie să fie cunoscute. Iată că sunt și oameni care își fac meseria fără să se gândească la partea financiară, oameni care iubesc sportul și apreciază munca copiilor”, a declarat Daniel Mureșan, antrenor la AFC Interstar Sibiu

Antrenorul echipei Interstar Sibiu își doreşte ca juniorul care a fost premiat de către Cristian Vieru să își amintească toată viața de acest gest.

”Pe Cristian Vieru îl cunosc de când era un copil, a perseverat, a muncit, devenind astăzi unul dintre arbitrii divizionari ai judeţului”, a mai adăugat Daniel Mureșan.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!