Hațegan, arbitrul cu Doctorat în medicină

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 02, 2015

hategan_digisport_600x343

Dupa promovarea in prima grupă valorică a arbitrajului european, Ovidu Hategan (foto) a acordat un interviu, într-o intervenție in direct  pentru ”Digi Sport Special

”Este un lucru extraordinar. Am aflat mai devreme de la președintele nostru Kiros Vasaras iar pe seară, mai exact la ora 19:00, am primit confirmarea oficială printr-un mail pe care mi l-a trimis Pierluigi Collina (n.r. – cel care deține la UEFA funcția de șef al arbitrilor).

A fost o surpriză foarte plăcută, mai ales că sunt câțiva ani de muncă în spate. Sunt competiții de Champions League, Europa League, Campionatul Mondial de tineret, unde am avut un sfert de finală.

Recunosc că, pe undeva, am avut așa o mică speranță, dar a fost o mare surpriză pentru că nu mă așteptam să se facă acum modificări în corpul arbitrilor. Eram liniștit, pentru că primisem invitația de a participa la cursul de arbitri de la Nyon, din august, iar acolo erau trecute grupele de arbitri. De aceea spun că nu mă așteptam”, a spus Hațegan.

Într-un final, Ovidiu Hațegan a spus cum se împacă arbitrajul cu medicina.

”Am 35 de ani și sunt la nivel de grupe UEFA Champions League și UEFA Europa League din 2011. Iată că după patru ani de experiență a venit și momentul oportun pentru promovare și chiar mă bucur că fac acest pas acum. Este o mândrie pentru mine.

În rest, am terminat Medicina și acum sunt lector la Universitatea de vest ’Vasile Goldiș’ din Arad. Predau anatomia în engleză la studenții din anul doi de studiu.

Am făcut șase ani de medicină plus patru ani pentru Doctorat, în total 10 ani și nu aveam cum să renunț la acest domeniu. Într-un spital nu s-a pus problema să lucrez pentru că nu mai aveam timp și pentru arbitraj”

Citeste continuarea pe DigiSport.

Sursa: DigiSport 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!