Cristina Trandafir arbitreaza in turul preliminar al CE U19

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 16, 2016

Cristina Bujor_albastruDin 15 şi până pe 20 septembrie, la Baku, se vor disputa partidele grupei 8 din cadrul preliminariilor Campionatului European U19 de fotbal feminin, care va avea loc în Irlanda de Nord, în 2017. La acest mini-turneu, Cristina Trandafir şi Alexandra Apostu au fost delegate de UEFA la trei dintre aceste partide.
Primul meci pentru cele două reprezentante ale României va avea loc pe 15 septembrie, de la ora 18:00, ora României, pe Bakı Olimpiya Stadionu, Azerbaijan întâlnind Ucraina, într-un meci în care Tiziana Trasciatti (Italia) va fi al doilea asistent, iar Graziella Pirriatore (Italia) va fi al patrulea oficial.

Două zile mai târziu, pe terenul 2 al complexului care găzduieşte arena Bakı Olimpiya Stadionu, de la ora 14:00, ora României, meciul dintre Ucraina şi Letonia va fi condus de Cristina Trandafir, asistată la linii de Alexandra Apostu şi Gulyana Guvandiyeva, în timp al patrulea oficial va fi Yuliya Larionova (ambele din Azerbaijan).
Cristina Trandafir şi Alexandra Apostu vor participa şi la ultimul meci al turneului, Letonia – Azerbaijan, prima din postura de arbitru de rezervă şi a doua ca al doilea asistent. Partida va avea loc pe 20 septembrie, de la ora 18:00, pe Dalğa Arena din Baku şi o va avea la centru pe ciprioata Chryso Georgiou, în timp ce conaţionala Niki Karagiorgi a fost delegată ca primul asistent.
Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!