Cristian Balaj, premiul de excelență pentru întreaga activitate în arbitraj / Gala Fotbalului Romanesc

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariudec. 06, 2018

Fotografia postată de Cristian Balaj.

Luni, 3 decembrie 2018, cu ocazia celei de-a 20-a editie a Galei Fotbalului Romanesc, Cristian Balaj a primit premiul de excelență pentru întreaga activitate în arbitraj. A debutat în Liga 1 la data de 10 septembrie 2000, când a condus la centru jocul dintre Steaua București și FC Brașov. Cristian Balaj s-a aflat pe lista FIFA intre anii 2003-2016.

Fotografia postată de Cristian Balaj.

“M-am considerat mereu un răsfățat al sorții, fiind privilegiat să-mi construiesc cariera într-un domeniu pe care l-am iubit încă din copilărie. Și fiindcă fotbalul mi-a adus atâtea satisfacții, de câte ori am pășit pe gazon am încercat să fiu cel mai bun. Datorită acestui premiu mi-am reamintit bucuriile care au construit cariera mea de arbitru și oamenii deosebiți pe care i-am întâlnit. Mă simt binecuvântat că pot privi în urmă cu mândrie!, de câte ori am pășit pe gazon am încercat să fiu cel mai bun. Datorită acestui premiu mi-am reamintit bucuriile care au construit cariera mea de arbitru și oamenii deosebiți pe care i-am întâlnit. Mă simt binecuvântat că pot privi în urmă cu mândrie!”, a declarat Cristian Balaj pe pagina de Facebook.

Vezi si Radu Petrescu, cel mai bun arbitru al anului / Gala Fotbalului Romanesc

Foto: Facebook

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!