Arbitrii spanioli au acordat cele mai multe galbene, italienii – cele mai multe rosii

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 15, 2015

La Liga este cel mai încrâncenat campionat dintre primele cinci ale Europei. Jucătorii din Spania au primit 5,43 cartonaşe galbene în fiecare meci, cea mai ridicată medie între ligile importante de pe continent.

În acest clasament, campionatul spaniol, este urmat de Serie A (4,72), Premier League (3,74), Bundesliga (3,57) şi Ligue 1 (3,14).

Cea mai indisciplinată echipă din La Liga este Rayo Vallecano, cu 58 de cartonaşe galbene şi două roşii, urmată de Celta Vigo (57 galbene şi două roşii) şi revelaţia Eibar (56 galbene şi 1 roşu).

La polul opus, Barcelona a primit doar 30 de cartonaşe galbene şi un roşu, în timp ce Real Madrid a fost pedepsită cu 32 de galbene şi două roşii.

În privinţa cartonaşelor roşii, cea mai mare medie este înregistrată de Serie A (0,33), urmată de La Liga şi Premier League, ambele cu o medie de 0,20. 

Top5_cartonase_tur2014-2015_optasports

Sursa: digisport.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!