Arbitrii de Liga 2 au susținut testele fizice

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 28, 2020

Arbitrii de Liga 2 au susținut testele fizice în vederea sezonului viitor

În această săptămână, arbitrii de Liga 2 au susținut testele fizice. Pentru a evita deplasările lungi, arbitrii au fost testați în două centre: la Cluj-Napoca și la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Lotul pentru Liga 2 numără 74 arbitri, 29 de centrali și 45 de asistenți, o parte dintre aceștia fiind însă deja în circuit pentru partidele din play-off-ul Ligii 2, iar unii au absentat fiind accidentați. La testările din această săptămână au participat 26 de arbitri de centru și 43 de arbitri asistenți. Toți au susținut testele fizice păstrând o distanță minimă de 3 metri între ei.

Conform Protocolului medical, în fiecare oraș în care se va disputa un meci de fotbal va fi alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru meciul respectiv nu va putea participa.

Arbitrii au fost deja testați RT – PCR, unii dintre ei urmând să fie delegați la meciurile de baraj pentru Liga 3. Testarea se va repeta la fiecare 14 zile, iar costurile acestor teste vor fi suportate integral de Federația Română de Fotbal.

Săptămâna viitoare sunt programate testele fizice pentru arbitrii de Liga 3.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!