Alexandru Tudor, cele mai multe cartonase in 2015. Etapa a 19-a, record la eliminari din doua galbene

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 07, 2015

cartonas rosuIn primele doua etape ale Ligii 1 Alexandru Tudor a acordat cele mai multe cartonase. 

12 galbene într-un meci, unul dat unui jucător deja schimbat

Acesta a început 2015 în forţă, cu 22 de galbene acordate în doar două partide, cu menţiunea că două dintre acestea au fost arătate aceluiaşi jucător, Ioan Filip de la Petrolul, care a plecat mai devreme la cabine. Tudor a stabilit pentru 2015 un record care va fi greu de egalat, după ce a arătat cartonaşul galben de 12 ori în partida dintre Astra şi Concordia, scrie prosport.ro.

Totusi, recordul său in acest sezon este de 13 galbene, din care două “convertite” într-un roşu, în partida din tur, dintre FC Botoşani şi Astra. 

Etapa a 19-a, record de eliminări din două galbene

Runda de abia încheiată a adus şi un record inedit pentru actualul sezon. Chiar dacă la numărul de eliminări dictate, opt la număr, nu s-a putut reuşi decât egalarea performanţelor precedente din runda a doua şi runda a şaptea, în schimb s-a reuşit un record la roşii din două galbene. Astfel, şapte jucători au ajuns mai devreme la cabine prin cumul de galbene, depăşindu-se (contra) performanţa din etapa a 11-a, când “doar” şase fotbalişti au făcut “dubla”, conform prosport.ro.

Ca o curiozitate, dacă în etapa a şaptea s-au bifat cele mai multe eliminări directe, şase la număr, în schimb, în cea de-a 14-a rundă a Ligii 1 nu s-a dictat nicio eliminare. 

Sursa: prosport.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!