Alexandru Deaconu i-a pregătit pe arbitrii lituanieni

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 17, 2019

Vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost prezent în perioada 13-14 iulie, la Kaunas, la cursul de pregătire al arbitrilor de perspectivă din Lituania.

La invitația lituanienilor, Alexandru Deaconu, în calitate de instructor UEFA privind arbitrajul, le-a prezentat celor 40 de „centrali” și asistenți, băieți și fete, diferite teme cu rol în perfecționarea acestora, de la situații de ofsaid și colaborarea între membrii echipei care oficiază jocul și până la interpretarea noilor legi ale jocului.

Aflat în plină desfășurare, campionatul din Lituania va adopta noile reglementări abia din sezonul următor.

În ultimul an, Alexandru Deaconu, ca reprezentant al forului european, a mai participat la cursurile arbitrilor din Finlanda și Kazahstan.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!