Vom avea un arbitru si la Campionatul European de Futsal 2016

Postat de Ionut BorcanNici un comentariudec. 15, 2015

bogdan_sorescu_frf_604x423

UEFA a anunţat lista celor 16 arbitri care vor oficia partidele Campionatului European de Futsal, turneul final urmând a se disputa între 2 şi 13 februarie în Serbia

Pe lista acestora se află şi un oficial român, Bogdan Sorescu, aflat la al patrulea Campionat European la care va arbitra, după cele din 2010, 2012 şi 2014. Pentru acest turneu, pe lângă cei 16 oficiali, forul european a mai nominalizat alţi doi arbitri care vor fi rezerve cu drept de a fi folosiţi doar în meciurile din grupe şi sferturi.

Sosirea tuturor arbitrilor în Serbia va avea loc în ziua de 30 ianuarie, urmând ca a doua zi aceştia să dea un test fizic pentru a verifica dacă sunt apţi din punct de vedere medical. Toate partidele turneului vor fi găzduite de Kombank Arena din Novi Beograd, o sală cu o capacitate de 25.000 de locuri.

Pentru turneul final al EURO 2016 la futsal a fost constituit şi un program de suport pentru arbitri, care va cuprinde sesiuni zilnice de antrenament şi prezentări de meciuri. Echipa îl va în componenţă pe preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras, prezent la turneu ca reprezentant al comitetului de arbitri al UEFA.

Iată şi componenţa celor patru grupe ale turneului: Serbia, Portugalia, Slovenia (grupa A), Spania, Ucraina, Ungaria (grupa B), Rusia, Croaţia, Kazahstan (grupa C), Italia, Cehia şi Azerbaijan (grupa D). Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală a turneului.

Sursa: frf.ro 

Vezi si:

Un ”central” român la turneul final după 28 de ani! Lista celor 18 arbitri pentru EURO 2016

Interviu | Haţegan: ”Cu cât muncești mai mult, cu atât ești mai norocos”

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!