Vlad Ciobanu, delegat în Liga Campionilor – futsal

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 28, 2021

În perioada 27 – 31 octombrie va avea loc o nouă etapă din cadrul Ligii Campionilor la fotbal în sală care se va desfășura sub forma a 8 grupe, formate fiecare din câte 4 echipe.

Vlad Ciobanu a fost delegat de UEFA să arbitreze în grupa a IV-a, una dintre cele mai echilibrate. Din această grupă fac parte campioanele Kazahstanului (Kairat), Rusiei (Tyumen), Italiei (Pesaro) și Cehiei (Plzen). Arbitrul ieșean va avea la această competiție, colegi din Spania, Grecia și Turcia. Turneul se va desfășura în Italia, la Rimini.

În cadrul mini-turneului care se va disputa în perioada 27 – 30 octombrie vor fi organizate 6 meciuri, după următorul program:

27 octombrie:

Kairat (KAZ) – Plzen (CEH), ora 18.00

Tyumen (RUS) – Pesaro (ITA), ora 21.00

28 octombrie:

Tyumen (RUS) – Kairat (KAZ), ora 18.00

Plzen (CEH) – Pesaro (ITA), ora 21.00

30 octombrie:

Plzen (CEH) – Tyumen (RUS), ora 18.00

Pesaro (ITA) – Kairat (KAZ), ora 21.00

Continuarea aici.

Sursa: bzi.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!