VIDEO | Arbitrii se pregatesc pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuapr. 06, 2014

RefereesSeminar_FIFA_CM2014_24-28March_2

In perioada 24-28 martie, arbitrii si arbitrii asistenti din Europa, Asia si Oceania, selectionati pentru Cupa Mondiala din Brazilia, s-au reunit la sediul FIFA, din Zurich. Motivul a fost un curs de pregatire pentru turneul final programat in vara acestui an. Cei 17 arbitri si 31 de arbitri asistenti au fost supusi unor controale medicale, fizice, psihologice si tehnice, in vederea aflarii stadiului de pregatire actual. De asemenea, s-au analizat video diverse situatii de joc, cu scopul de a se asigura uniformitate in decizii. 

„Am avut un grup de arbitri si arbitri asistenti, aici, la sediul FIFA, in aceasta saptamana, care au fost foarte motivati. Sunt foarte fericit cu privire la devotamentul lor si la modul  in care au lucrat in aceasta saptamana.”, a spus seful departamentului de arbitri din cadrul FIFA, Massimo Busacca. 

Urmatorul seminar, va debuta luni, 7 aprilie, tot la sediul din Zurich. Vor participa arbitrii arbitrii asistenti din Africa, America Centrala si de Nord, Caraibe si America de Sud.

Sursa: FIFA

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!