VEZI CAT MAI COSTA UN PUMN IN FATA UNUI ARBITRU, IN BISTRITA-NASAUD

Postat de Cosmin VaidaUn comentariunov. 13, 2014

487021_529207157098598_812246471_n

Etapa de duminică din liga a 5-a din Bistrita-Nasaud a fost una cu năbădăi pentru câțiva dintre cei care au confundat terenul de fotbal cu ringul de box sau de K1, nu mai puțin de 6 dintre ei ajungând la comisia de disciplină din cadrul AJF-ului. 

Primul pe lista comisiei a intrat Florin Oltean de la Voința Mărișelu, care în jocul cu Voința Livezile a fost eliminat pentru un fault grosolan asupra unui adversar, iar după ce a văzut cartonașul roșu a adus injurii centralului întâlnirii, faptă pentru care va fi spectator 6 etape și va plăti o amendă de 180 lei. 

Alt caz pe agenda comisiei de disciplină a fost cel al jucătorilor Ionel Sigartău, Daniel Sigartău și Daniel Știr de la Venus Negrilești, care în timpul jocului cu Soimii Căianu Mic au avut un comportament inadecvat, pentru un jucător de fotbal, față de centralul Cristian Huzmezan. Astfel frații Sigartău au primit câte 10 etape de suspendare pentru bruscarea și injurii aduse centralului, dar la aflarea deciziei Ionel Sigartău a provocat un nou scandal în fața comisiei, vrând să-și rupă legitimația, faptă pentru care a mai primit un bonus de încă 8 etape de suspendare.

Portarul Daniel Știr a primit 4 etape de suspendare pentru instigare și injurii aduse centralului. 

Cazul cel mai grav judecat de comisie a fost cel al lui Miluț Negrușer de la Hebe Sângeorz Băi, care în jocul cu Somesul Feldru i-a aplicat o lovitură cu pumnul in fata arbitrului Dorel Lucaci, lovitură care îl va ține pe tușă 20 de etape și îi va scoate din buzunar 600 lei. 

Petru Fogadoș de la Somesul Rebrișoara a fost suspendat 12 etape și 360 lei amendă pentru amenințări și injurii aduse arbitrului Cosmin Frisan după ce acesta i-a acordat al doilea cartonaș galben. Tot pentru injurii aduse arbitrului la acordarea celui de-al doilea cartonaș galben, Istvan Eke de la Vointa Matei va fi spectator 7 etape și va îmbogății conturile AJF-ului cu 210 lei.

Sursa: sportulbistritean.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!