Veste excelentă! Petruța Iugulescu va oficia la Cupa Mondială U-20: „Sunt foarte fericită!” / Lista arbitrilor

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 09, 2018

Comisia de Arbitri FIFA a desemnat 15 arbitri și 30 de arbitri asistenti femei pentru a oficia la Cupa Mondială Under 20 (feminin), programată in Franța, între 5 și 24 august 2018. O veste excelenta pentru noi este ca pe lista se află și o româncă: Petruța Iugulescu (foto). „Asistenta” din Târgoviște își adaugă astfel o nouă competiție importantă in palmaresul său impresionant.

La puțin timp de la anunțul oficial, Petruța a avut amabilitatea de a ne acorda o scurtă declaratie: „Sunt foarte fericită. Acest turneu este un alt moment important în cariera mea care mă motivează să muncesc serios în continuare. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au crezut în mine și au făcut acest moment posibil.”
Conform FIFA, criteriile de selecție pentru oficialii meciurilor, din 21 de țări diferite, s-au bazat pe experiența lor în competițiile organizate de asociațiile și confederațiile pe care le reprezinta, precum și pe nivelul lor de pregătire fizica și capacitatea de a citi jocul. Arbitrii selectați pentru turneul din această vară vor fi, de asemenea, candidați pentru a oficia la FIFA Women’s World Cup – Franța 2019.

Cele patru orase gazda (oficiale) pentru Cupa Mondiala FIFA U-20 sunt situate in Bretania: Concarneau (Stade Guy Piriou), Dinan / Léhon (Stade du Clos Gastel in Léhon), Saint-Malo (Stade de Marville) si Vannes (Stade de la Rabine). Vannes va găzdui meciul de deschidere al competiției, pe 5 august, precum și finala, pe 24 august.
Pentru a vedea lista completă a oficialilor de meci, dați click pe urmatorul linkArbitrii si arbitrii asistenți – Cupa Mondială U20 (feminin) Franța 2018

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!