UN ROMÂN VA ARBITRA FINALA CAMPIONATULUI EUROPEAN DE FUTSAL

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 12, 2016

bogdan_sorescu_frf_604x423

La a patra prezență la EURO, Bogdan Sorescu devine primul arbitru român care conduce ultimul act al turneului final la fotbal în sală

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 22:00, la Belgrad, este programată finala Campionatului European de futsal, Rusia – Spania. Pentru a ajunge în ultimul act, ibericii au trecut cu 5-3 de Kazahstan, în timp ce rușii au învins țara gazdă, Serbia, cu 3-2 în prelungiri.
 
Finala EURO 2016 la futsal va arbitrată de italianul Alessandro Malfer și de românul Bogdan Sorescu. Este pentru prima dată când un arbitru din țara noastră bifează prezența în ultimul act al turneului final.
 
La actuala ediție a Campionatului European, Bogdan Sorescu a mai condus un sfert de finală, Serbia – Ucraina 2-1, și meciul de debut al grupei B, Spania – Ungaria 5-2. 
 
La turneu participă şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras, în calitate de reprezentant al Comisiei de arbitri a UEFA.

Sursa: FRF

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!