Un roman, arbitru de rezerva la derbyul Atletico-Real, din Cupa Spaniei

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 05, 2015
cristi lixandru-Betis-Barcelona_2011_CupaRegelui

Cristi Lixandru, rezerva la Betis – Barcelona 3-1, 19 ianuarie 2011, Cupa Spaniei. La centru s-a aflat tot Carlos Clos Gomez (foto: betisweb.com)

2015 debuteaza cum nu se poate mai bine pentru romanul Cristian Lixandru. Acesta a fost desemnat al patrulea oficial la derbyul Madridului dintre Atletico si Real. Jocul se va disputa miercuri, 7 ianuarie, in optimile Cupei Regelui Spaniei. La centru se va afla purtatorul ecusonului FIFA Carlos Clos Gomez, ajutat de asistentii Javier Aguilar si Luis Marco. Partida de pe “Vicente Calderón” va fi transmisa in direct de DigiSport 1, incepand cu ora 21:00.

Despre Cristian Lixandru ati putut citi si cu alte ocazii pe site-ul nostru. Nascut pe 5 august 1980, la Petrosani, a oficiat in Romania pana la nivelul Ligii a 4-a. In 2003 s-a stabilit in Spania, tara in care a inceput sa arbitreze din 2006, devenind singurul strain din primele trei esaloane. In prezent oficiaza la centru in Secunda B.

 

Vezi si alte materiale despre Cristian Lixandru,  aparute pe ScoalaDeArbitri:

Un roman a arbitrat jocul caritabil pentru Fernando Caceres, fost castigator al Cupei Cupelor / GALERIE FOTO-VIDEO

SPECIAL: Cristian Lixandru povesteste cum este sa arbitrezi in tara campionilor mondiali: “Nimeni nu pune la indoiala onestitatea arbitrilor!” (I)
Cristi Lixandru povesteste cum este sa arbitrezi in tara campionilor mondiali (II)
Cristian Lixandru, dupa meciul Betis – Barcelona (3-1): “A fost o atmosfera extraordinara”

 

Conform Prosport, “sezonul actual a fost unul extrem de bun pentru Lixandru, care a fost pe margine în două partide din Primera Division şi în două din Liga Adelante, dar şi numărul 1 în şase meciuri din Segunda B. În primul eşalon a fost rezervă la egalul alb dintre Cordoba şi Espanyol de pe 28 septembrie, iar pe 20 decembrie a prins foaia ca al patrulea oficial la duelul dintre Levante şi Real Sociedad, soldat tot cu un rezultat de egalitate, scor 1-1.”

 

347 cartonaşe galbene, 11 eliminări pentru două galbene şi 5 eliminări directe este palmaresul lui Lixandru în patru sezoane ca arbitru în Cupa Spaniei şi Segunda B

64 de meciuri a oficiat la centru în eşaloanele Cupa Spaniei şi în Segunda B

3 dueluri din Segunda B arbitrate la centru de român au consemnat pe foaia de joc câte două eliminări”, scrie Prosport, care a publicat astazi un materialul interesant despre Cristian Lixandru (vezi aici).

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!