Un arbitru roman va oficia maine la un joc din Primera Division

Postat de Ionut BorcanNici un comentariunov. 30, 2013

cristi lixandru-Betis-Barcelona_2011_CuapRegelui

In etapa cu numarul 15 din Primera Division, Valencia intalneste, pe propriul teren, Osasuna. Din brigada care va conduce partida face parte si un roman. Este vorba despre Cristian Lixandru (foto, in trening), care va indeplini rolul celui de-al patrulea oficial.

La centru se va afla unul dintre cei mai buni arbitri spanioli, Carlos Velasco Carballo (42 ani). Cu o finala de Europa League (2011) si un Campionat European (2012) in palmares, este foarte posibil ca acesta sa fie prezent si la Campionatul Mondial din Brazilia.

Arbitri asistenti au fost desemnati Roberto Alonso si Juan Yuste, ambii purtatori ai ecusonului FIFA.

In varsta de 33 de ani, Cristian Lixandru arbitreaza in Spania din 2006, in 2010 facand pasul catre Secunda B (a treia liga). Stabilit in Zaragoza, capitala comunitatii autonome Aragon, a devenit un arbitru foarte apreciat in aceasta zona. Drept dovada si ultima delegare importanta, la jocul de caritate organizat pentru Fernando Caceres, fostul idol al Zaragozei, despre care ati putut citi aici.

Jocul de pe “Estadio de Mestalla” se va disputa maine-seara, de la ora 20:00.

 

Vezi si:

Un roman a arbitrat jocul caritabil pentru Fernando Caceres, fost castigator al Cupei Cupelor / GALERIE FOTO-VIDEO

SPECIAL: Cristian Lixandru povesteste cum este sa arbitrezi in tara campionilor mondiali: “Nimeni nu pune la indoiala onestitatea arbitrilor!” (I)
Cristi Lixandru povesteste cum este sa arbitrezi in tara campionilor mondiali (II)
Cristian Lixandru, dupa meciul Betis – Barcelona (3-1): „A fost o atmosfera extraordinara”

Sursa foto: betisweb.com

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!