Un Arbitru din Salaj a oprit jocul,dupa ce a fost prins de testicule de catre un jucator!

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariuapr. 23, 2015

1429779088received_864063356999793

Judeţul Sălaj e tărâmul tuturor posibilităţilor, pe terenul de sport.Organele genitale ale arbitrului Alexandru Marin Taloş a fost prinse ca într-o menghină, de mâinile unui jucător de la Flacăra, ca urmare a faptului că “centralul” a dat un fault împotriva celor de la Flacăra

Incidentele chiar dinaintea Învierii, de la Crasna, au ieşit din tipar. Clipele ce s-au petrecut, însă, duminică la Halmăşd sunt unice în fotbalul românesc, poate chiar şi în cel mondial! Şi aceasta, nu neapărat din cauza intensităţii incidentelor, ci prin… originalitatea lor. Astfel, în minutul 69 – oare un minut predestinat (!?), “centralul” Marin Taloş a acordat un fault, din care s-a marcat al patrulea gol al oaspeţilor, care a însemnat picătura ce a umplut paharul pentru jucătorii şi oficialii celor de la Flacăra. Cu nervii la pământ, mai mulţi jucători de la Halmăşd l-au înconjurat pe “centralul” din Zalău şi au… protestat vehement. Arbitrul a vrut să îl elimine pe Tudor Ulmeanu, dar până la urmă cel care a văzut “roşu” a fost Ioan Borciu. În acel meleu, unul dintre jucători l-a prins de… testicule cu putere. Taloş a încercat să iasă din înghesuială, a alergat câţiva metri şi a fluierat finalul jocului! Cu greu, brigada de arbitri a părăsit incinta terenului, dar tensiunea a continuat la vestiare, acolo unde Gavril Puşcaş, nimeni altul decât primarul comunei Halmăşd, l-a bruscat pe “asistentul” Sergiu Corb, deşi acesta se afla în stare de spuspendare!

Revenind puţin la joc şi la ce s-a întâmplat înaintea acelui minut 69… Jucătorii de la fosta campioană au început să protesteze încă din minutul 2, pe motiv că arbitrul nu a acordat un penalty pentru Flacăra, pentru ca la următoarea fază să pună mingea pe punctul cu var, dar la cealaltă poartă, şi “căpitanul” Sorin Iacob deschidea scorul! Tudor Ulmeanu a egalat, dar acelaşi Sorin Iacob a făcut ca tabela să indice 1 – 2, la o fază la care gazdele au văzut un fault în atac!? Adrian Baidoc, juniorul venit în vară de la Unirea Mirşid – a arătat că în Sălaj mai există talente şi în minutul 38 a înscris pentru 1 – 3!

Tânăra echipă a Crişeniului zburda pe terenul de la Halmăşd, în timp ce nervii şi frustrarea au apăsat pe umerii elevilor lui Ciprian Grecu, până la incidentele cu arbitrul. Oricum, evenimentele de la Halmăşd ar putea cântări mult pentru viitorul fostei campioane, care şi-a pus şi problema desfiinţării!? Oricum, mai mulţi jucători şi-au anunţat posibilitatea de a termina cu fotbalul, iar pe listă se află Tudor Ulmeanu, Adrian Dregan şi Ioan Borciu.
Marţi după-amiază, la sediul AJF Sălaj, s-a întrunit Comisia de Disciplină, iar unul dintre cele mai arzătoare cazuri a fost cel de la Halmăşd. Membrii Comisiei i-au audiat pe arbitrul Marin Taloş, dar şi pe antrenorul Ciprian Grecu – reprezentantul echipei Flacăra Halmăşd. Tehnicianul a dorit să îşi ceară scuze, pentru tot ce s-a întâmplat duminică, deşi jucătorii şi oficialii au răbufnit ca urmare a repetatelor greşeli ale arbitrilor din acest început de retur.

sursa: sportulsalajean

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!