UEFA a anunţat arbitrii finalelor UCL şi UEL!

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariumai 18, 2015

429303_429303_cakir

UEFA a anunţat, luni, numele arbitrilor care vor conduce finaleleUEFA Champions League şi UEFA Europa League din acest an.

Turcul Cuneyt Cakir(foto) va fi arbitrul ultimului act din UCL, dintre FC Barcelona şi Juventus Torino, care se va desfăşura pe 6 iunie, pe Stadionul Olimpic din Berlin.

În vârstă de 38 de ani, Cakir este arbitru internaţional din 2006şi, de-a lungul carierei, a condus 70 de meciuri din cadrul competiţiilor UEFA.

În actualul sezon, centralul din Turcia a arbitrat trei jocuri în Europa League şi patru în Champions League. Cel mai important dintre ele a fost PSG – Chelsea, în turul optimilor de finală din UCL.

De asemenea, Cuneyt Cakir s-a aflat pe lista arbitrilor de la Cupa Mondială din Brazilia, competiţie unde s-a aflat la centru în semifinala dintre Argentina şi Olanda.

La Berlin, Cakir va fi ajutat de compatrioţii săi Bahattin Duran şi Tarik Ongun, iar adioţionali vor fi Huseyin Gocek şi Baris Simsek.

Arbitru de rezervă a fost desemnat suedezul Jonas Eriksson, cel care a condus la centru returul din semifinale dintre Real Madrid şi Juventus.

Finala Europa League, dintre Sevilla și Dnipro, care va avea loc pe 27 mai, la Varşovia, va fi arbitrată de Martin Atkinson.

În actualul sezon, englezul de 44 de ani s-a aflat la centru într-un meci din Europa League şi în opt din Champions League, inclusiv la turul semifinalei dintre Juventus şi Real.

Atkinson îi va avea ca asistenţi pe Michael Mullarkey şi Stephen Child, iar Anthony Taylor şi Andre Marriner vor fi arbitrii adiţionali. Cehul Pavel Kralovec va fi arbitrul de rezervă.

Sursa: Digisport

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!