Trei arbitri romani, la Cursul de Elita UEFA

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 19, 2015

Collina_Course_UEFA_frf_603x369

România va avea trei reprezentanți la Cursul de Elită pentru arbitri organizat de UEFA la Atena, în perioada 2 – 4 februarie 2015.

Ovidiu Hațegan, Teodora Albon și Cristina Dorcioman vor participa, alături de cei mai buni arbitri din Europa (62 de bărbați din Elite și First Group și 18 femei din Elite), la sesiunile de teste teoretice și fizice, sub îndrumarea lui Pierluigi Collina (foto), șeful arbitrilor de la UEFA.

De asemenea, în perioada 23 – 27 februarie 2015, Cristina Dorcioman și Teodora Albon vor reprezenta România la seminarul de la Algarve, dedicat arbitrilor candidați pentru Campionatul Mondial feminin din Canada 2015. Seminarul va include exerciții practice, teste teoretice, fizice și medicale.  

La finalul seminarului, în perioada 27 februarie – 12 martie 2015, Cristina Dorcioman și Petruța Iugulescu vor arbitra în cadrul turneului Algarve Cup 2015.                      

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!