Teodora Albon și Roxana Ivanov oficiază la turneul final Women’s EURO U17

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 10, 2024

În perioada 5-18 mai, se desfășoară partidele din cadrul turneului final al Campionatului European feminin U17, la care România va fi reprezentată de doi oficiali. Astfel, Roxana Ivanov va fi arbitru asistent, iar Teodora Albon va fi observator pentru arbitri.

Țara gazdă, Suedia, va face parte din Grupa A, alături de Franța (deținătoarea trofeului), Anglia și Norvegia. Spania, deținătoarea Cupei Mondiale Feminine U17, de patru ori câștigătoare la EURO și vicecampioana în ultimii doi ani, se confruntă cu fostele campioane Polonia, precum și cu Portugalia și Belgia în Grupa B.

Meciurile se vor juca pe stadioanele Malmo Idrottsplats din Malmo și Klostergardens Idrottsplats din Lund, primele două clasate din fiecare serie calificându-se în semifinale, care vor avea loc pe 15 mai, urmând ca finala să se dispute la Malmo, trei zile mai târziu.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!