Teodor Craciunescu s-a retras din arbitraj

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 14, 2015

Teodor-Craciunescu_gsp_600x363

Teodor Craciunescu (foto: gsp.ro) a decis sa se retraga din arbitraj la doar 37 de ani, cu 8 ani inainte de varsta limita pentru Liga 1, din cauza unei afectiuni la coloana vertebrala. 

„Am fost diagnosticat cu discopatie lombara, care mi-a deteriorat cateva discuri intervertebrale de la nivelul coloanei lombare”, a spus valceanul pentru Gazeta Sporturilor.

El a instiintat conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor de decizia sa si nici nu a mai participat la cursul desfasurat saptamana aceasta la Cheile Gradistei (vezi aici lista participantilor la cursul arbitrilor din Liga 1). 

„Nu pot să spun că am făcut o carieră în arbitraj pentru că n-am avut prea multe realizări, n-am arbitrat finale de Cupa României şi nici n-am ajuns la un Campionat European sau Mondial. Eu mai mult m-am jucat de-a arbitrajul, dacă pot să spun aşa”, a declarat Craciunescu, in exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Nascut pe 20 iunie 1977, Teodor Craciunescu a debutat in Liga 1 in urma cu 13 ani. Locuieste in Ramnicu Valcea si este fiul fostului mare arbitru international Ion Craciunescu.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!