Spray-uri cu spuma pentru arbitrii din Liga 1

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 18, 2015

spray-arbitri_di_600x

Vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, a dezvăluit la Dolce Sport că, din sezonul viitor, arbitrii din Liga 1 ar putea fi echipați cu celebrele spray-uri cu spumă.

După ce s-au dovedit de un real ajutor la Campionatul Mondial din Brazilia, spray-urile cu spumă au devenit obligatorii în cele mai importante compionate din Europa, dar și în Champions League și Europa League. Cu toate acestea, șefii arbitrajului de la noi nu s-au grăbit să le implementeze și în Liga1. Din sezonul viitor, situatia se va schimba, a anuntat la Dolce Sport Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA.

„Noi speram ca din campionatul viitor sa avem acest spray. Pana acum era un furnizor din Argentina, erau costuri foarte mari de productie si transport. Acum avem un furnizor si in Belgia. Sunt sanse ca din campionatul viitor sa le avem si noi”, a spus Alexandru Deaconu la Dolce Sport.

Sprayul cu spumă este folosit pe post de marker temporar, pe gazon, spuma dispărând la un minut după aplicare.

Sursa: dolce-sport.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!