Sovre, invitat de Collina la primul curs pentru arbitri asistenti organizat de UEFA, dupa “cel mai bun an al carierei”

Postat de Ionut BorcanUn comentariuian. 17, 2014

Sovre-Octavian_12_598x392

La invitatia lui Pierlugi Collina, directorul de arbitraj din cadrul UEFA, Octavian Sovre (foto) va participa “la primul curs organizat de forul european pentru arbitri asistenti”, conform site-ului Bihor Online. Programata in Portugalia, la Lisabona, intalnirea va avea loc in perioada 10-19 martie 2014.

In varsta de 40 de ani, oradeanul a devenit cel mai vechi arbitru asistent din Liga 1, unde a debutat in 2001. Asa cum afirma chiar el, “2013 a fost cel mai bun an al carierei”. Un an in care a oficiat la “15 meciuri internaţionale şi 30 de jocuri în Liga 1, Cupa României şi Supercupă”, conform site-ului mentionat mai sus. De altfel, a fost cel mai delegat arbitru asistent in primele 19 etape ale sezonului in curs. 

„Din punctul de vedere al numărului de meciuri şi a calităţii partidelor la care am fost delegat, pot spune că 2013 a fost cel mai bun an al carierei. Am avut ocazia să arbitrez echipe ca naţionala Spaniei, Bayern Munchen, FC Porto, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid sau Şahtior Doneţk, precum şi jucători emblematici precum Iniesta, Xavi, Ramos, Ribery, Falcao şi alţii”, rememorează Şovre, pentru Bihor Online.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!