Simpozion UEFA pe probleme de arbitraj, găzduit de România

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 16, 2023

În perioada 14-17 martie, la București, se va desfășura un simpozion UEFA dedicat instructorilor fitness pentru arbitri, instructorilor tehnici pentru arbitri și președinților comisiilor de arbitri din țările afiliate UEFA.

Sunt așteptați să participe 55 de instructori pentru arbitri și 46 de instructori de fitness, din partea federațiilor afiliate UEFA. De asemenea, vor fi prezenți și 50 de conducători ai arbitrajului din Europa. Vor fi abordate teme specifice privind instruirea arbitrilor și pregătirea fizică.

Cursul anual se va desfășura la București și are ca principal obiectiv prezentarea ultimelor informații privind aplicarea și interpretarea Legilor Jocului, a metodelor de predare și familiarizarea cu cele mai recente materiale ce pot fi folosite în pregătirea arbitrilor.

La eveniment vor participa membrii Comisiei de Arbitraj de la UEFA: președintele Roberto Rosetti (Italia) și membrii: Dagmar Damková (Cehia), Björn Kuipers (Țările de Jos), Vladimir Sajn (Slovenia) și Carlos Velasco Carballo (Spania).

Printre numele importante care se vor mai afla la București se mai numără: Howard Webb (Anglia), Gianluca Rocchi (Italia), Luis Medina Cantalejo (Spania), Alberto Undiano Mallenco (Spania), Victor Kassai (Ungaria – șeful arbitrilor în Bulgaria), Milorad Mazic (Croația – șeful arbitrilor în Cipru) și Herbert Fandel (Germania – șeful arbitrilor în Belgia).

Din partea României vor participa Kyros Vassaras, președintele CCA, Marcel Savaniu, vicepreședinte CCA, și Dan Monea (instructor fitness).

Acesta va fi al doilea eveniment internațional dedicat arbitrajului găzduit de țara noastră după ce, în august 2018, în România a fost organizat și cursul UEFA pentru arbitri de futsal.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!