Se fac inscrieri pentru examenul de observator de joc – FRF

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 31, 2015

frfFederația Română de Fotbal organizează înscrieri pentru cei care doresc să dea examenul pentru postul de observator de joc

De astăzi, 29 iulie 2015, începe perioada de înscriere pentru cei care își doresc să dea examenul care să le permită să îndeplinească rolul de observator de joc. Perioada de înscriere se încheie pe 10 august 2015, la ora 14:00.  

Înscrierea pentru susținerea examentului de observator se face pe baza unui dosar care trebuie să conțină următoarele documente: cerere scrisă și semnată, CV din care să reiască experiența în activitatea fotbalistică, potrivit art. 64, alin. 2 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice,”Persoanele care doresc să obțină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau cluburilor de fotbal”, și cazier judiciar.  

Aceste formalități nu se aplică și în cazul persoanelor care au obținut deja calitatea de observator. 

Documentele pot fi transmise la numărul de fax 021 302 91 92 sau pot fi depuse la sediul Federației Române de Fotbal, Casa Fotbalului, etaj 2, camera 2, la doamna Silvia Boroneanț, până la data de 10 august 2015, ora 14:00. 

Alte detalii vor fi comunicate ulterior prin intermediul site-ului FRF.ro. 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!