Rezultatele la concursul de observatori de joc ai FRF

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 18, 2018

În vederea alcătuirii corpului de delegați de joc pentru sezoanele 2018/2019 și 2019/2020, FRF a organizat miercuri, 18 iulie 2018, la ora 11:00, la sediul FRF, examenul care a constat într-un test grilă cu 30 de întrebări, fiecare cu trei variante de răspuns, dintre care una corectă.

UPDATE | În urma analizării contestațiilor formulate, Comisia a  recorectat lucrările în cauză și a constatat că toate acestea sunt nefondate. Drept urmare, contestațiile au fost respinse.

În urma corectării lucrărilor au fost declaraţi admişi un număr de 104 candidaţi. Rezultatele examenului sunt disponibile în format electronic aici:

LISTA CANDIDAŢILOR ADMIŞI

LISTA CANDIDAŢILOR RESPINȘI

Eventualele contestaţii se pot formula până azi, 18 iulie 2018, ora 18:00, la registratura FRF, urmând ca acestea să fie soluţionate în aceeaşi zi.

► Procedura de organizare și desfășurare a examenului s-a făcut potrivit Regulamentului care poate fi consultat AICI.

Sursa: FRF

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!