REVIN ARBITRII ADITIONALI IN LIGA 1

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariufeb. 10, 2015

Coltescu.Sovre_.Hategan.Nica_.Tudor_Porto-Viena_2_618x353Deși la începutul sezonului 2014/2015 s-a renunțat la ideea folosirii arbitrilor adiționali la partidele de Liga 1, Federația Română de Fotbal a decis în cele din urmă că este nevoie de aceștia.

Drept urmare, FRF a anunțat pe site-ul oficial faptul că arbitrii adiționali vor reveni pe terenurile de fotbal din România, cinci meciuri din fiecare etapă urmând să beneficieze de serviciile unor „cavaleri” suplimentari, câte unul în spatele fiecărei porți.

Comunicatul oficial:

„În conformitate cu dispozițiile art. 36 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de urgență a hotărât :

– Aprobă delegarea de către Comisia Centrală a Arbitrilor a arbitrilor adiționali pentru un număr de cinci jocuri/etapă, jocuri ce vor fi stabilite de către Liga Profesionistă de Fotbal și pentru semifinalele și finala Cupei României. Sumele aferente costurilor generate de utilizarea sistemului cu arbitri adiționali vor fi suportate din fondurile alocate de UEFA în acest scop”

Arbitri adiţionali au mai fost folosiţi în Liga I în partidele din returul ediţiei 2013-2014.

SURSA:DIGISPORT.RO

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!