Real Madrid-Benfica 0-4, in semifinala arbitrata de Radu Petrescu. Un joc cu 3 penalty-uri si o eliminare

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuapr. 12, 2014

RaduPetrescu_eliminare-Jaime Sánchez_GI

Asa cum va anuntam zilele trecute, o echipa de arbitri din Romania a condus ieri una dintre semifinalele variantei pentru tineret a Ligii Campionilor – Youth League. Este vorba despre jocul Real Madrid – Benfica Lisabona, scor: 0-4, disputat pe Stade Colovay din Nyon (Elvetia). La centru s-a aflat Radu Petrescu (foto: UEFA/Getty Images), iar la liniile de margine Adrian Ghinguleac si Ovidiu Artene.

Trei lovituri de pedeapsa a acordat arbitrul bucurestean, toate in favoarea portugezilor, doua fiind transformate in gol de Nuno Santos (min 15) si Rochinha (56). Acelasi Nuno Santos rateaza lovitura din minutul 17, insa revine si inscrie, ducand scorul la 3-0. Primul gol al partidei a fost marcat de Hildeberto Pereira, in minutul 9.

La faza in urma careia s-a acordat primul penalty, Real Madrid a ramas in 10, prin eliminarea lui Sanchez.

Conform gsp.ro, “Toate deciziile luate de centralul român au fost corecte, deşi antrenorul echipei Real Madrid, Luis Miguel Ramis, a contestat acordarea cartonaşului roşu.”

De asemenea, pe parcursul jocului, Radu Petrescu a mai fost nevoit sa arate si 5 cartonase galbene (4-1), in timp ce asistentii au semnalizat 3 ofsaiduri.

Observator pentru arbitri a fost celebrul Marc Batta, fostul mare arbitru international francez, in prezent membru al Comisiei de Arbitri UEFA.

Finala competitiei se va disputa luni, intre Benfica si Barcelona, care a invins-o pe FC Schalke, cu 1-0, in cealalta semifinala.

Real-Benfica_semifinala-tineret_statistica Real-Benfica_semifinala-tineret_echipe

 

Sursa capturi: uefa.com  

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!