Radu Petrescu va conduce primul joc in Liga 1 in acest campionat: „Le multumesc celor care au fost alaturi de mine!”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 09, 2018

Dupa o perioada grea pentru el, Radu Petrescu (foto: frf.ro) va conduce astazi primul joc in Liga 1 in actualul campionat. Va reamintesc ca acesta a suferit anul trecut o operatie foarte dificila pe creier.

Arbitrul FIFA din Bucuresti a fost delegat la partida Botosani – Juventus, din prima etapa a play-out-ului. Cu acesta ocazie, Radu Petrescu a acordat o scurta declaratie pentru site-ul nostru, prin care a tinut sa le multumeasca celor care au fost alaturi de el in momentele grele prin care a trecut.

„Sunt foarte bucuros de aceasta delegare. Au fost luni grele, în care m-am gândit mult la aceasta revenire în Liga 1. Este o mare realizare pentru mine. Ii mulțumesc lui Dumnezeu ca pot merge, pot alerga, pot arbitra. Mulțumesc întregii echipe condusa de domnul doctor Sergiu Stoica, pentru toată munca depusa și pentru ca au făcut acest lucru posibil. Le mulțumesc tutoror celor care au fost langa mine în aceasta perioada, fie prin prezența fizica, fie printr-un telefon, fie printr-un mesaj sau fie printr-un gând. Singur nu as fi reușit.”, a declarat Radu Petrescu pentru ScoalaDeArbitri.Ro.

AFC Botoşani – ASC Juventus Bucureşti
Play-Out Liga I, Etapa 1
Data: 2018-03-09, Ora: 18:00
Stadion: Municipal (Botoşani – Botoşani)
A: Petrescu Radu (Bucureşti – Bucureşti)
A1: Mitruţi Daniel (Craiova – Dolj)
A2: Vodă Alexandru (Alba Iulia – Alba)
R1: Bîrsan Marcel (Bucureşti – Bucureşti)
Obs: Ciubotariu Liviu (Galaţi – Galaţi)

Daca nu l-ati citit inca, va recomand un interviu pe care Radu l-a acordat zilele trecute Gazetei Sporturilor, in care „povesteste amanunte din experienta teribila a bolii care a aparut brusc si i-a pus viata in pericol” – click aici.

Vezi si:
Radu Petrescu revine in Liga 1. Kyros Vassaras: “Este pregatit pentru meciuri oficiale”

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!