Radu Petrescu va arbitra la Campionatul European U19 din Germania

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiun. 29, 2016

Radu PEtrescu 3

După Ovidiu Haţegan, care a fost delegat să arbitreze două meciuri de la EURO 2016 din Franţa, încă român va participa la un turneu final, de data aceasta de juniori. Astfel, Radu Petrescu(foto:LPF) a fost nominalizat pe lista arbitrilor care vor oficia partide din cadrul Campionatului European Under 19 din Germania, care se va disputa în perioada 11 – 24 iulie.

Ultimul act al competiţiei se va disputa pe Rhein-Neckar-Arena din Sinsheim, stadionul pe care îşi dispută meciurile de acasă formaţia 1899 Hoffenheim.

A arbitrat în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Radu Petrescu va pleca în Germania pe 7 iulie, însă până atunci a avut parte de un ultim test de pregătire, fiind delegat de forul european la un meci din preliminariile Ligii Campionilor. Marţi seara, arbitrul bucureştean i-a avut colegi de brigadă pe asistenţii Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, în timp ce Marcel Bîrsan a fost rezervă la manşa tur a dublei întâlniri dintre Valletta FC şi B36 Torshavn.

Partida, disputată pe stadionul Hibernians din Paola, a fost câştigată de gruparea malteză cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Falcone în minutul 69. Returul va avea loc pe 5 iulie, în Feroe, la Torshavn, pe arena Gundadalur.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!