Președintele CCA, analiză pe faze de joc cu arbitrii din Liga 1

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 01, 2022

Miercuri, 30 martie, la Casa Fotbalului, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a avut întâlnirea lunară cu arbitri pentru analiza fazelor de joc din campionatul intern.

La întâlnire au participat aproximativ 90 de arbitri: toți componenții lotului din Liga 1, cei aflați în programul de talente pentru prima ligă (Talent Coaching Program), arbitre și arbitre asistente FIFA. Au fost analizate prestațiile arbitrilor de la ultimele partide disputate în Liga 1, iar președintele CCA, Kyros Vassaras a transmis instrucțiuni și recomandări.

De asemenea, s-a discutat și despre implementarea sistemului VAR. Pregătirea practică a arbitrilor e în desfășurare la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!