PREMII PENTRU ARBITRII BUZOIENI CARE ARBITREAZA BINE

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariumart. 02, 2015

Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau va implementa, in curand, un sistem de premiere pentru arbitri. Forul condus de Pompiliu Cosconea vrea sa acorde lunar premii prin care sa recompenseze activitatea cavalerilor in negru. Avand in vedere dificultatile pe care le intampina,actiunea oficialilor buzoieni se doreste a fi un mijloc de motivare pentru arbitrii buzoieni.
Odata cu schimbarea comisiilor subordonate AJF apar si primele schimbari in bine din fotbalul buzoian. Arbitrii vor fi recompensati lunar, cu echipament sportiv si alte produse, daca vor avea prestatii bune si constante. Propunerea apartine vicepresedintelui Adrian Petre, la randul sau fost arbitru.

Se vor premia cei mai buni arbitri in functie de notele observatorilor, cei mai constanti cavaleri in negru, precum si persoanele delegate sa urmareasca jocurile din cele trei esaloane care se desfasoara sub egida AJF Buzau.

In perioada imediat urmatoare, pentru a remedia problemele de efectiv din arbitrajul buzoian, AJF va incepe doua scoli de arbitri la Pogoanele si Patarlagele.

sursa:www.opiniabuzau.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!