Perioada si programul cursului pentru arbitrii din Liga 2

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 14, 2016

CCA_Sigla noua_150x94Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat perioada si programul cursului de instruire pentru arbitrii si arbitrii asistenti din Liga 2.

Perioada:

24.07 – 27.07.2016 – Cheile Gradistei Fundata – participanţi: arbitrii si  arbitrii asistenţi din lotul Liga 2 (exceptie fac cei care au participat la cursul de Liga 1)

Programul zilei – 24 iulie 2016

            13.00 – 15.00  – Sosire – receptie – Cheile Gradistei

            14.00 – Dejun

            16.00 – Deschiderea cursului

*** Restul programului va fi afisat la receptia hotelului.

*** Tinuta arbitrilor va fi JOMA pe durata cursului

NOTA:

  • Arbitrii şi arbitrii asistenţi vor efectua controlul medical în mod obligatoriu la cabinetele medico – sportive judeţene (municipiul Bucureşti) şi se vor prezenta la cursul de vara cu avizul medical (individual, nu se admit tabele comune), eliberat de instituţia respectivă specializată, la data începerii cursului de instruire.
  • Arbitrii declaraţi „inapţi” din punct de vedere medical sau cei care nu s-au prezentat la controlul medical nu vor fi delegaţi până nu îşi rezolvă situaţia.
  • Arbitrii care nu se vor prezenta cu avizul medical favorabil pentru efort fizic nu vor sustine testele fizice.
  • Arbitrii vor avea asupra lor echipamentul de arbitru (kit-ul complet), un set de cartonase, fluiere, fanioane si incaltaminte adecvata pentru teren sintetic.

Sursa: frf-cca.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!