Ovidiu Hațegan și Alexandru Deaconu, delegați în Liga Campionilor

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 18, 2021
Ovidiu Hategan (Foto: FRF/UEFA)

”Centralul” român a fost delegat de UEFA la partida din grupa E a Ligii Campionilor, programată miercuri, 20 octombrie, de la 22:00.

Din brigadă mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, precum și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR vor opera Paulus van Boekel și Jochem Kamphuis, ambii din Țările de Jos.

Tot în această rundă din Liga Campionilor va arbitra și brigada condusă de Istvan Kovacs și din care mai fac parte Vasile Marinescu, Ovidiu Artene și Marian Barbu. Aceștia vor conduce partida Club Brugge – Manchester City de marți, 19 octombrie, ora 19:45.

România va mai avea un reprezentant în cea mai importantă competiție a cluburilor de pe continent. Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, va fi observator de arbitri la meciul Barcelona – Dinamo Kiev, miercuri, 20 octombrie, de la 19:45. Acesta va superviza brigada franceză condusă la centru de Clement Turpin.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!