Ovidiu Hațegan, din nou în Champions League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 18, 2020
Ovidiu Hațegan (Foto: FRF)

Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la un nou joc din cea mai importanta competiție la nivel de cluburi – Champions League. Arbitrul român va merge la Kiev pentru partida dintre Dinamo, echipa lui Mircea Lucescu, si Juventus Torino. El va fi însoțit de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, precum și de cel de-al patrulea oficial – Sebastian Colțescu. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania: Bastian Dankert și Harm Osmers.

Austriacul Fritz Stuchlik a fost desemnat observator de arbitri, iar olandezul Jan Willem Van Dop – observator de joc.

Meciul, din cadrul grupei G, se va disputa pe stadionul „NSK Olimpiyskiy”, marți, 20 octombrie, de la ora 19:55 (ora României). În România poate fi văzut pe Digi Sport și Telekom Sport.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!