Observator roman, in preliminariile EURO 2016 – FUTSAL

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 11, 2015

Valeriu-Ionita_obs-sala-frf_600x420

Valeriu Ioniță (foto: frf.ro) va îndeplini rolul de delegat UEFA la jocurile unei grupe preliminare de calificare la Campionatul European de Futsal 2016, ce va fi găzduit de Serbia.

Românul va fi prezent în Muntenegru, unde, în perioada 14-17 ianuarie 2015, se vor disputa meciurile din grupa B a fazei preliminare. Alături de țara gazdă, pentru calificare în următoarea rundă vor mai lupta Finlanda, Cipru și Țara Galilor. 

În perioada 18-21 martie 2015, la Călărași, România va găzdui o grupă principală de calificare la EURO 2016. România va întâlni Portugalia, Kazahstan și câștigătoarea unei grupe formate din Lituania, Georgia, Elveția și Estonia. 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!