Nicola Rizzoli, despre finala CM: „Satisfacție mare pentru arbitrajul italian”

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 23, 2014

Arbitrul italian Nicola Rizzoli a dezvăluit că a fost mândru sa reprezinte Italia la finala Cupei Mondiale dintre Germania și Argentina. In varsta de 42 de ani, el a fost al treilea italian care a oficiat o astfel de finală, dupa Sergio Gonella în 1978 și Pierluigi Collina în 2002.ziii De asemenea, spune ca a fost o experiență incredibilă, precum și un mare motiv de mândrie pentru toata Italia.

 

Rizzoli a vorbit pentru site-ul oficial al FIGC despre dificultatea arbitrajului la finala Cupei Mondiale, pe care Germania a câștigat-o  cu 1-0, după prelungiri, și i-a lăudat pe asistenții Renato Faverani și Andrea Stefani pentru ca l-au ajutat sa tina  meciul sub control. A fost un meci mare și o mare satisfacție, un motiv de mândrie pentru Italia și pentru întreg fotbalul italian”, a spus oficialul. „Meciul a fost dificil, dar am fost foarte mult ajutat de către jucători și mai ales de către asistenții mei. O finala a  Cupei Mondiale nu este un meci ușor, dar, probabil, momentul cel mai complicat psihologic, care a creat în mod inevitabil unele tensiuni, a venit atunci când golul lui Higuain a fost anulat. Din fericire, nivelul ridicat al arbitrajului italian este cunoscut în fotbalul internațional, jucătorii au  încredere în noi. Sunt foarte mândru că am reprezentat arbitrii italieni aici, la Cupa Mondială și la finala. Succesele  mele le dedic lor si familiei mele „.

 

Sursa: FIGC

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!