Nestor Pitana arbitreaza finala Cupei Mondiale 2018

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 12, 2018

Argentinianul Nestor Pitana (foto: fifa) a fost desemnat sa conduca ultiml act al Cupei Mondiale 2018, dintre Franta și Croatia, programat duminica, 15.07.2018, de la ora 18:00, pe stadionul „Luzhniki”, din Moscova. El va fi asistat de compatrioții Juan Pablo Bellati și Hernan Maidana, plus olandezul Bjorn KUIPERS – ca al patrulea oficial. Tot un olandez va fi arbitru asistent de rezerva – Erwin ZEINSTRA.
Nestor Pitana a arbitrat jocul de deschidere dintre Rusia si Arabia Saudită. Pitana devine al doilea arbitru argentinian care participa la două Cupe Mondiale după Norberto Coerezza, care a oficiat la două jocuri în 1970 și unul în 1978. Pitana este unul dintre cei mai experimentați arbitri din America de Sud. A debutat în prima ligă argentiniană în 2007 și a condus primul său meci internațional în 2010. La Cupa Mondială din 2014 (Brazilia) a condus patru meciuri, inclusiv Franța-Germania, în sferturile de finală. Pitana s-a întors în Brazilia în 2016 pentru Turneul de Fotbal Olimpic, unde a fost arbitrul semifinalei dintre Germania și Nigeria. Un an mai târziu, în 2017, a condus o alta semifinală, în Cupa Confederațiilor FIFA: Germania – Mexic, conform FIFA. Precedenta finala dintre Germania si Argentina a fost condusa de Nicola Rizzoli, actualul presedinte al comisiei de arbitri din Italia.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!