Meciuri internationale pentru Ovidiu Haţegan şi Radu Petrescu

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 15, 2016

hategan-ovidiu_frf_600x357Ziua de marţi este una plină de amicale interţări, în afara duelului dintre Rusia şi România, fiind programate alte nouă meciuri în care una dintre cele echipe este o naţională europeană. Lista meciurilor cuprinde câteva întâlniri demne de a fi dueluri din actele finale ale Campionatului European sau Mondial, cum ar fi Italia – Germania sau Anglia – Spania. Ultimul meci menţionat are un interes special pentru ţara noastră întrucât va fi oficiat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan (foto) la centru, ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Cristian Balaj va fi al patrulea oficial.

Un alt meci cu arbitri români este şi cel dintre Franţa şi Coasta de Fildeş, la care arbitru va fi Radu Petrescu. Acesta va fi asistat de Mircea Grigoriu şi Valentin Avram, cu Sebastian Colţescu pe post de al patrulea oficial. Ambele partide vor începe de la ora 22:00, ora României, urmând a se disputa pe stadionul Wembley (Anglia – Spania), respectiv Stade Bollaert-Delelis din Lens (Franţa – Coasta de Fildeş).

Lista delegărilor din România pentru această zi este completată de vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu. Acesta va fi observator de arbitri la partida retur a play-off-ului dintre Spania şi Austria, contând pentru calificarea la Campionatul European Under 21. Partida se va disputa la Albacete, pe Estadio Carlos Belmonte, cu începere de la ora 19:00 (ora României) şi va porni de la scorul general de 1-1, rezultat înregistrat vineri, în Austria.

Sursa: frf.ro/Mihai Andrieş

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!