Mark Clattenburg cel mai bun arbitru din 2016, Ovidiu Hategan pe 16 !

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariudec. 26, 2016

hategan-clattenburg-gettyimages

 Luni ,englezul Mark Clattenburg, a fost desemnat cel mai bun arbitru din lume în 2016 de către Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului (IFFHS).Centralul, in varsta de 41 de ani, a obtinut 141 de puncte urmat de, cel mai bun arbitru din ultimii doi ani, Nicola Rizzoli si Viktor Kassai .Englezul a oficiat ultimele acte ale Campionatului European si UEFA Champions League.Ovidiu Haţegan s-a clasat pe locul 16, cu 3 puncte. Centalul roman a participat în premieră la turneul final al Campionatului European din Franţa şi a mai arbitrat în acest an meciuri din Champions League, Europa League, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro şi din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

 In clasamentul feminin Katalin Kulcsar s-a clasat pe primul loc, in timp ce Teodora Albon s-a clasat pe poziţia a şasea.

Foto:Gettyimages

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!