Marcel Marin, cel mai longeviv arbitru, a devenit delegat de joc

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 18, 2018

Fotografia postată de Marin G. Marcel.

 In urma concursului de observatori de joc ai FRF, Marcel Marin, cel mai longeviv arbitru, a promovat concursul si pana in 2020 va fi delegat de joc al FRF.
 A absolvit scoala de arbitri in 1988, la indrumarea regretatului doctor Emil Vlaiculescu. A fost declarat „Cel mai bun arbitru din judet” in anul 2011. Marcel Marin a absolvit Educație Fizică și Sport, cochetează cu presa la ziarul „Prahova” si este crainic pe mai multe stadioane din judetul Prahova. Este singurul arbitru activ de dinaintea revolutiei.
 “Am fluierat peste 6000 de jocuri:fotbal, minifotbal, futsal, copii, femei, old-boys, polițiști, pușcăriași, romi, ziariști, firme și la Europeanul pentru pompieri, la viața mea numai morți nu am arbitrat.”, a declarat recent proaspatul delegat de joc.

Foto- arhiva personala

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!