Kyros Vasaraas:”Sunt foarte mulțumit de nivelul arbitrilor noștri!” / Ovidiu Hategan: “Pe plan internațional, mi-am stabilit ca obiectiv participarea la Euro 2020!”

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 10, 2018

Fotografia postată de Federația Română de Fotbal.

Cu ocazia desfasurarii cursului de instruire pentru arbitrii din Liga 1, Kyros Vasaraas si Ovidiu Hategan au acordat scurte declaratii.

Președintele CCA, Kyros Vasaraas, i-a lăudat pe arbitri pentru modul în care s-au prezentat la testări: “Sunt foarte mulțumit de nivelul arbitrilor noștri și cred că vor avea un sezon reușit cu toții atât pe plan intern, cât și la partidele din Europa”. 

Ovidiu Hațegan este mulțumit de nivelul la care se află înainte de începerea unui nou sezon: “Suntem pregătiți pentru startul Ligii 1 și îmi doresc atât pentru mine, cât și pentru colegii mei, să avem un sezon cu cât mai puține greșeli. Pe plan internațional, mi-am stabilit ca obiectiv participarea la Euro 2020!”

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!