Jucator condamnat la 8 ani de inchisoare, dupa ce a omorat un arbitru pe terenul de fotbal

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 15, 2015

Rosu-pt cel care i-a omorat sotul_dailymail.co.uk

Un jucator de fotbal din Michigan a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, dupa ce a omorat un arbitru in urma cu cateva luni. Bassel Saad (36 ani) a pledat vinovat, recunoscand ca l-a lovit cu pumnul pe centralul John Bieniewicz, dupa ce acesta a acordat o lovitura de pedeapsa. Conform declaratiilor date de jucatorii audiati ca martori, inainte de a fi lovit, arbitrul se pregatea sa-i acorde un cartonas galben jucatorului, pentru proteste. Era al doilea pentru Bassel Saad, care trebuia eliminat, el mai fiind avertizat in prima repriza. In urma loviturii primite, John Bieniewicz (44 de ani) a cazut la pamant, in stare de inconstienta. Transportat de urgenta la spital, a decedat doua zile mai tarziu, iar doi copii au ramas orfani.

John Bieniewicz-arbitru omorat pe teren_dailymail.co.uk

Conform dailymail.co.uk, care citeaza Detroit Free Press, Saad era recidivist, in 2005, fiind implicat intr-un alt atac pe terenul de fotbal, atunci lovind in cap, in mod repetat, un alt jucator. In urma acestui incident a fost condamnat la cinci zile de munca in folosul comunitatii si 12 luni de proba. Acum el va putea fi eliberat conditionat dupa 8 ani, dintr-un maxim de 15. Pe langa aceasta sentinta, va trebui sa mai plateasca 9.200 de dolari familiei, cheltuieli de inmormantare, conform Detroit News.

Nascut in Liban, Saad se afla de 15 ani in SUA, unde lucra ca mecanic auto. Dupa ispasirea pedepsei va fi deportat.

In timp ce vorbea, in sala de judecata, sotia lui John Bieniewicz a scos un cartonas rosu pe care i l-a aratat lui Saad, ca un gest pe care sotul sau nu a mai apucat sa-l faca.

Bassel Saad-stanga-8ani-dupa ce l-a omorat pe arbitrul John Bieniewicz_dailymail.co.uk

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!