Iuliana Demetrescu și Mihaela Țepușă vor oficia la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin U17

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 03, 2022
Iuliana Demetrescu și Mihaela Țepușă (Foto: FRF)

Româncele se numără printre cei 61 de arbitri aflați pe lista FIFA pentru turneul final care va avea loc în perioada 11-30 octombrie 2022 în India.

UEFA va fi reprezentată de 15 oficiali la Campionatul Mondial: 4 centrali, printre care se numără și Iuliana Demetrescu, 8 asistenți, pe lista cărora este Mihaela Țepușă, și 3 oficiali VAR. Competiția U17 revine după o pauză de patru ani cauzată de pandemia de coronavirus și va folosi în premieră tehnologia VAR la un campionat mondial de fotbal feminin U17.

România are o reprezentantă și pe lista comisarilor de joc FIFA: Roxana Berceanu va superviza partide de la turneul final.

La ultima ediție, în 2018, Mihaela Țepușă a făcut parte din brigada de arbitri care a condus finala mică a Campionatului Mondial de Fotbal Feminin U17, turneu disputat în Uruguay.

La aceeași categorie de vârstă, însă la Campionatul European din 2019, Iuliana Demetrescu a arbitrat finala competiției. Ea a fost unul dintre cei 13 arbitri aleși să oficieze meciurile de la Campionatul European care s-a disputat în această vară în Anglia și se află deja pe lista candidatelor FIFA pentru a arbitra la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din 2023, organizat în Australia și Noua Zeelandă.

De altfel, turneul din India este una dintre oportunitățile de monitorizare în urma cărora FIFA va decide lista finală a arbitrilor pentru Cupa Mondială de anul viitor.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!